Váradi Sándor blogja Üdvözöllek! Köszönöm, hogy meglátogattál.

2015. november 1., vasárnap

A Te pozitív döntésed járulhat hozzá

... az egészséged és a boldogulásod eléréséhez.

A csodálatos alkoholos fokhagymacsepp és hatásai

...persze a fejedben a fokhagyma sem csinál még rendet. > lentebb

A fokhagyma népi gyógyír

A természetes csodaszerrel elkerülheted a szívbetegségeket, rendszeres fogyasztásával a gyulladásokat is csökkenteni lehet. Immunerősítésre napi egy gerezd fokhagyma javasolt. Megfázás vagy nátha esetén forró teába tegyünk 1-2 gerezdet. A fokhagyma valójában natúr állapotban fejti ki legjobban hatását: kenhetjük pirítósra, vagy tehetjük felaprítva salátába is… de a leghatékonyabb, legerősebb elixír a tiszta alkoholos kivonat, a legendás fokhagymacsepp kúrával.

Fokhagyma a szívnek

A fokhagymában található bioaktív hatóanyagok száma meghaladja a százat. Az egyik legfontosabb ezek közül az allin, mely összezúzva - tehát, ha összerágod, vagy már összezúzva fogyasztod - allicinná alakul. Az allicinnak pedig bizonyítottan erős szív- és érrendszervédő hatása van: többek között - az aszpirinhez hasonlóan - gátolja a vérrögképződést. A fokhagyma ezen kívül csökkenti a koleszterinszintet, valamint javítja a vérkeringést is. A szervezetet (hosszabb időszak alatt) megszabadítja a zsíros lerakódásoktól. Csökkentheti az érelmeszesedést (fokhagymacsepp).
Fokhagyma a káros sejtburjánzás megelőzéséért számos kutatás bizonyítja, hogy a fokhagyma szabadgyök-közömbösítő hatása révén lassítja, illetve gátolja azon sejtelfajulások kialakulását, melyek végül a daganatos betegségekhez vezetnek. Különösen erős védelemmel bír a gyomornál, de az egész immunrendszert erősíti. A fent említetteken kívül a tapasztalatok alapján egyéb, átfogóbb, általánosabb egészségügyi szempontból előnyös tulajdonságai is lehetnek a fokhagymának.

Jótékony (tapasztalati) hatásai:

- Megszünteti a migrént
- Csillapítja az ízületi fájdalmakat
- Baktériumölő
- Elmulasztja a megfázás tüneteit
- Oldja a görcsöket
- Gyorsítja az ízületi gyulladások megszűnését
- Javítja a bőr és az egyéb szövetek (nyirokkeringés) vérellátását
- Csökkenti a vérzsírszintet, jó érelmeszesedés ellen
- Kedvező hatása van az emésztőrendszerre
- Csillapítja a puffadást, a bélkorgásokat, a bélgörcsöket, a székrekedést
- Segít a vénás és visszérbetegségekben
- Csökkenti az aranyértüneteket
- Erősíti a szívműködést és a vérkeringést
- Pusztítja a belekbe került kórokozókat
- Segíti a fogyókúra eredményességét
- Csökkentheti a vérnyomást
- Fékezi az öregedési folyamatokat
- Növeli a koncentrálóképességet
- Serkentheti a gondolkozást

A legendás fokhagymacsepp kúra:

A táblázat szerint fél deciliter tejbe cseppentve, étkezés előtt fogyaszd reggel, délben este (teába, ásványvízbe, bármilyen langyos ételbe keverve is lehet).


napok
reggel
délben
este
1,
1 csepp
2 csepp
3 csepp
2,
4 csepp
5 csepp
6 csepp
3,
7 csepp
8 csepp
9 csepp
4,
10csepp
11csepp
12csepp
5,
13csepp
14csepp
15csepp
6,
15csepp
14csepp
13csepp
7,
12csepp
11csepp
10csepp
8,
9 csepp
8 csepp
7 csepp
9,
6 csepp
5 csepp
4 csepp
10,
3 csepp
2 csepp
1 csepp

A 11. naptól kezdve 3x25 cseppet fogyassz naponta - evés előtt -, mindaddig, amíg el nem fogy. A kúra idején érdemes a szokásosnál több folyadékot fogyasztani.
Ez a kúra 5 évig tartja meg hatását a szervezetben, ismétlésre csak ezután lehet szükség.

Eredete

A fokhagymacsepp receptje kínai eredetű, 1971-ben talált rá egy UNESCO-expedíció, agyaglapokon, egy tibeti templom romjainál. Azóta sok nyelvre lefordították, és számon tartják a nagy hatású népi gyógyszerek között.

A tapasztalat és következmény...

A tapasztalatok szerint számítani kell csekély illathatásra is. Érdemes tájékoztatni a környezetet a fokhagymakúráról, mivel néhány nap után (az intenzív szakaszban) közelről a bőrön keresztül is érezni lehet némi fokhagyma "illatot" amit nedvesítő kendőkkel, fertőtlenítő géllel közömbösíteni lehet. Mivel a méregtelenítés is beindul intenzíven, az első napokban kismértékű levertség érzése is jelentkezik. Attól nem kell tartanunk, hogy fokhagymaszagú lesz a leheletünk. A fogyasztás után igyunk meg egy pohár tejet (ha nem abba csepegtettük), vagy rágcsáljunk el pár szál borsmentát, petrezselymet vagy kakukkfüvet.

Persze a fejedben a fokhagyma sem csinál még rendet.


Ugye tudod, hogy a gondolataid, az érzéseid alkotják, és a döntéseid alakítják a sorsodat!?

Remélhetően azt is tudod, hogy nem a kormány, az állam fogja jobbá tenni a sorsodat, hanem Te magad (!), mint ahogy a fokhagyma jótékony hatására, úgy rájöhetsz arra is, hogy az állam által rád erőltetett mérgező illúzió világán kívül van értelmes emberi létezés is, mely a Te életedről szól. Mert már réges-rég óta az ember nem beteg, hanem az az állami rendszer amit a kormány működtet, s na ez az amibe betegszik bele/meg az ember ... 

De ha már a rád telepedett "betegségeket" józan ész által vezérelve, mint ahogy a fokhagyma kúrával kezeled - méregteleníted a szervezetedből, akkor nagy valószínűséggel ennek hatására beindul az egészséges /vér/ áramlás a fejekben is, s kitisztulnak az agyi artériák, kibontakozhat az agyi működés, remélhetően ezzel a gondolkozás is. Talán így könnyebb és ideje lesz megérteni az illúziót –a valóságot és józan ésszel döntést hozni az értelmes boldogulásod érdekében az önrendelkezésed irányába. 
Katt. ide: http://szemem.blogspot.hu/2015/10/a-szabadsag-filozofiaja_29.html
Ha elolvasod a szabadság filozófiáját és azt a vizualizációt valósággá teremted a való világodban, akkor biztos lehetsz benne, hogy megtalálod az elképzelésedet a jövődet illetően.

-
A kiváló minőségű pálinkával (80% -os) 2dl pálinka + 20dkg fokhagyma 14 napos együtt érését követően leszűrt leveként kapott alkoholos fokhagymakivonattal már jó eredményt lehet elérni. Ezt a kivonatot meg lehet rendelni emailben: emberimeltosagert@gmail.com -on.
- de akár elkészítheted Te magad is a megfelelő alapanyagokkal - csakhogy végtére hasson rád a késztetés a cél érdekében tenni való lépésekre az emberi mivoltod teljes értékű lényként való létezéséhez. Induljon be a megértése a fejben is, mert a lélekben valószínű Te is úgy érzed, vagyis azt szeretnéd, hogy felszabadult egészséges emberként sokadmagaddal boldogan élhess a földön ... - amiért tenni, cselekedni kell!
Ezért VÉDD MEG és állj ki az emberi jogaidért, nyilvánítsd ki, tedd közzé, hogy nem vagy és nem leszel többé rabszolga, mert jogod van hozzá így tenni.
A sor rajtad áll, tedd meg az első, majd a második és így tovább a lépéseket és ne várd, hogy szerencseként öledbe hulljon a független szabadság - jó lét, vagyis ne várd, hogy ingyen zsetonként majd osztogatják mindenkinek, mert így egészen biztos ki fogsz maradni és rabszolgaként tengetheted tovább reménytelen életed, mert ugyanis ez is a Te "érdemed"!

"HA ÖNMAGUNKNAK NEM MERJÜK MEGADNI AZT, AMIRE SZÜKSÉGÜNK VAN, MÁSOKTÓL NEM FOGJUK MEGKAPNI..." 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése